Cashley’s Glossy Shampoo
Cashley’s Glossy Shampoo is een CG shampoo het heeft een milde formule daarom te gebruiken vanaf alle leeftijden en geschikt voor alle haar type. Ook is onze shampoo geschikt voor mensen met een gevoelige huidtype.

Gebruikswijze: Breng wat shampoo aan op je hand en verdeel het over je beide handen en vervolgens over je haar, zo dicht mogelijk bij je huid. Heb je langer haar, dan kun je iets meer shampoo gebruiken. Masseer je hoofdhuid heel zachtjes met je vingertoppen. Het kan geen kwaad om je haar meerdere keren per week te wassen toch raden wij één tot drie keer per week aan.

Cashley’s Glossy Conditioner
Cashley’s Glossy Conditioner is een CG sConditioner het heeft een milde formule daarom te gebruiken vanaf alle leeftijden en geschikt voor alle haar type. Ook is onze conditioner geschikt voor mensen met een gevoelige huidtype.

Gebruikswijze: Breng de conditioner in kleine hoeveelheden tegelijk aan en behandel je haar vanaf de punten tot net voor de wortels. Laat de conditionereen paar minuten inwerken en spoel vervolgens grondig uit met warm water. Met dat beetje extra tijd zorg je ervoor dat je haar glanzend gezond blijft.

Binnenkort in de webshop verkrijgbaar.