Cashley’s Hair Products

NATUURLIJKE INGREDIËNTEN

Hallo, mijn naam is Natascha Belfor. Ik ben een jonge moeder van twee lieve kinderen, een zoon Gyshandro en een dochter Ni-jayla. Ik ben werkzaam als jeugdzorgwerker en daarnaast ben ik de eigenaresse van Cashley’s Hair Products. Cashley’s Hair Products is een haarverzorgingsmerk dat erin gelooft dat gezondere ingrediënten gezonder haar bevorderen. Ook geloven wij dat gezond haar een enorme boost aan zelfvertrouwen geeft.

De start van mijn haar verzorgingslijn

NIET LANGER WANHOPIG EN ONZEKER

Hoe ik op mijn haarverzorgingsmerk ben gekomen? Toen ik ontdekte dat ik en ruim 85% van de zwarte vrouwen te maken heeft met haarbreuk, haar uitval en/of hoofdhuid aandoeningen. Mijn haarverzorgingsmerk werd geboren uit mijn passie om een positieve bijdrage te leveren aan het bovengenoemde probleem. Vele vrouwen waaronder ik gingen wanhopig door het leven, waren onzeker en hadden het vooruitzicht om voor altijd aangewezen te zijn op weaves (pruiken).

Mijn dochter

WEER VERLIEFD OP NATURAL HAIR

Ook mijn dochter Ni-jayla, die toen 5 jaar was, wilde niks te maken hebben met haar eigen kroeshaar. Zij wilde net als haar toenmalige beste vriendin lang, stijl, glad haar. Haar woorden waren letterlijk, ‘’Mama, ik haat mijn haar’’. Dat was het moment dat ik besloot alles, maar dan ook alles te doen zodat mijn dochter opnieuw verliefd werd op haar eigen natural hair en begon ik met het ontwikkelen van Cashley’s Glossy Hair Butter.

Cashley’s Glossy Butter

ONZE PRODUCTEN

Cashley’s Glossy Hair Butter is een romige haar vet voor haartypes 3A tot 4C, vaak droog kroeshaar. Het geeft het droge haar en de hoofdhuid weer een schitterende glans. Het versterkt de haarwortel waardoor haargroei wordt gestimuleerd. De hair butter definieert jou natuurlijke krul.

Naast de haar producten verkoop ik ook hair tools zoals de Cashley’s detangling brush, een flexibele borstel dat haar breuk tegengaat. Cashley’s baby shower cap is speciaal geschikt voor kindjes onder de 4 jaar. De Shower Cap zorgt ervoor dat er geen water in het gezichtje van de kleintjes komen. Waardoor haren wassen fijner en leuker is voor onze kleintjes.

Weg met het negative stereotype

GEZONDER KROESHAAR

Ik wil met mijn producten het negatieve stereotype beeld van kroeshaar ten positieve veranderen. Zo kunnen wij ons eigen haartype meer gaan waarderen. Met dit doel wil ik kinderen, jong volwassenen en volwassenen aansporen om te weten hoe speciaal ons natural hair is. Wij hoeven nergens onzeker over te zijn. Laten wij nu kiezen voor gezonder haar wat ons dan zelfverzekerder zal maken.

You’re beautiful in your own way.

Liefst,

Natascha Belfor