Cashley’s Hair Products

MISSIE

Elk persoon is prachtig op zijn of haar manier. Het haar zien wij als een sieraad voor de mens. Het is waardevol, mooi en om zijn schoonheid te behouden dient het goed verzorgd te worden. Wij streven ernaar dat deze waardering voor haar al op een jonge leeftijd wordt ervaren. Jongeren die gebruik maken van onze haarverzorgingsproducten zijn trots op hun haar.
Onze haarproducten zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en doen wat ze beloven! Het verzorgen van kroes maken wij tot een prettige beleving! De liefde en zorg die wij stoppen in onze producten komt ook naar voren in de relatie die wij hebben met onze klanten. Van de verpakking van het product tot aan de aftersales service. Het bieden van kwaliteit en betaalbare haarverzorgingsproducten is de kern van onze business. Wij zijn oprecht geïntresseerd in onze klanten. Wij vragen hun mening, delen onze kennis en ervaring en maken actief deel uit van de black hair community.

VISIE

Onze haarverzorgingsproducten hebben een top of mind positie bij onze doelgroep. Onze producten zijn in Nederland in elke haarwinkel met een assortiment gericht op black hair te verkrijgen. Ook in onze buurlanden (België, Duitsland), het Caribisch gebied en in Zuid Amerika zijn onze producten te verkrijgen.
Op het vlak van haarverzorgingsproducten op natuurlijke basis voor black hair is Cashley’s Hair Products de norm. Wij nemen een actieve rol in binnen de black hair community. Wij delen onze kennis over haar tijdens seminars, workshops en trainingen. Wij dragen maatschappelijk bij door al op een vroege leeftijd jongeren te leren omgaan met black hair. Wij participeren in schoolcampagnes tegen pesten en onderwijzen ouders hoe hun kinderen trots te laten zijn op hun haar.