Herroepingsrecht & retourvoorwaarden

Herroepingsrecht & retour voorwaarden

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is, de producten onbeschadigd en in originele verpakking zijn. Maak gebruik van onze retour tool en volg de stappen om een retourlabel te printen.

Let Op: Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen €5,95 per pakket en worden dan ook afgetrokken van het terug te storten bedrag indien u gebruik maakt van onze retour tool.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Cashley’s Hair Products geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Cashleyshairproducts@hotmail.com of direct via onze retour pagina een retour klaarmaken.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Terugbetaling zal gebeuren via dezelfde betaalmethode als bij betaling is gebruikt, tenzij u nadrukkelijk toestemming geeft voor een andere betaalmethode.

Lees hier onze algemene voorwaarden nog eens rustig na.

Product kapot:
Neem dan contact op met ons via de mail: Cashleyshairproducts@hotmail.com. Wij gaan dat dan voor u oplossen, wij ontvangen dan graag het kapotte product van u en sturen u een nieuw product. De koste hiervoor zijn geheel voor Cashley’s Hair Products.